Relatieproblemen: ik voel geen liefde meer…

Een stel zit tegenover me. Ze vertellen hun verhaal, vullen elkaar aan, je ziet dat ze elkaar al een hele poos kennen. Maar toch geven ze aan:

We voelen geen liefde meer. We zijn een goed team, en we vinden elkaar meestal ook wel lief, maar we voelen het gewoon niet meer echt. We zijn meer een soort gezinsfabriek’.

Het gebeurt zó vaak. Wat eens héél bijzonder voelde zakt langzaam weg. De liefde lijkt langzaam uit te doven. Er zijn steeds meer irritaties… Hoe kom dat toch? Waarom lijkt de liefde na verloop van tijd langzaam door je vingers te glippen?

Dit is hoe het kan dat je na verloop van tijd geen liefde meer voelt:

Lees meer op Ouders.nl...

 

Relatieproblemen: een fijne relatie maar geen zin in seks!

Naast dat stellen soms na verloop van tijd 'geen liefde meer' voelen verandert in veel lange relaties ook de seks. 

De netflix serie Sex, Love and Goop is een aanrader voor iedereen die ervaart dat de seks in de relatie wel wat opgelukt kan worden. Ken je de serie nog niet? Lees dan mijn artikel over de erotic blueprints!

 

 

Als je dit artikel interessant vindt, is mijn gratis online masterclass waarschijnlijk ook  wat voor jou! Schrijf je in via onderstaande button.

Ouders.nl

In 2020 vroeg de uitgever van Ouders.nl of ik als relatie-expert voor hen wilde gaan schrijven.

Aangezien het mijn missie is om relatiekennis te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te helpen aan een fijne relatie, was mijn antwoord op die vraag natuurlijk ´Ja!´

Vanaf 2021 verschijnt er dus iedere maand een artikel van mij op Ouders.nl. Een artikel waarin ik relatiekennis deel, relatieproblemen bespreek en relatietips geef.

geen liefde meer