Relatieproblemen: we hebben steeds ruzie

Relatieproblemen …

We kennen het allemaal. Je partner doet dingen anders dan jij (zou willen 😊).

Hij houdt zich niet aan afspraken, zij ruimt haar rommel nooit op, hij luistert niet echt naar je als je iets vertelt… er ontstaat ruzie...

 

Ruzie

Soms gaat het om kleinere irritaties. De ´gewone huis tuin en keuken irritaties’. En soms slaat de vlam echt in de pan. Dan is je brein waarschijnlijk ´geflipt´ en kom je terecht in één van de ruzie dansen van de chimpansee en schildpad, waarover ik schreef in mijn vorige blog.

Waarom maken we juist ruzie met degene waar we zoveel van houden? Dat heeft te maken met hoe ons brein werkt. Tijd dus voor een minilesje ´hoe werkt het brein in relaties´.

 

Lees meer op Ouders.nl...

 

 

Als je dit artikel interessant vindt, is mijn gratis online masterclass waarschijnlijk ook  wat voor jou! Schrijf je in via onderstaande button.

Ouders.nl

In 2020 vroeg de uitgever van Ouders.nl of ik als relatie-expert voor hen wilde gaan schrijven.

Aangezien het mijn missie is om relatiekennis te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te helpen aan een fijne relatie, was mijn antwoord op die vraag natuurlijk ´Ja!´

Vanaf 2021 verschijnt er dus iedere maand een artikel van mij op Ouders.nl. Een artikel waarin ik relatiekennis deel, relatieproblemen bespreek en relatietips geef.

relatieproblemen steeds ruzie