Winactie! Ouders is jarig

Winactie! Ouders is jarig

Deze week is het platform Ouders, waar ik voor schrijf,  jarig.

27 Jaar is zij (hét dus eigenlijk) geworden. En daarom viert Ouders feest!

Dat doet zij (ik blijf toch maar even ‘zij’ zeggen want ‘het’ klinkt heel raar) met toffe winacties. Eén van de dingen die je kunt winnen is mijn online relatiecursus een fijne relatie, zélfs met kinderen’.

Winactie

Yolanda Roosenstein, de hoofdredacteur van Ouders schrijft:

“Het is pijnlijk hoeveel stellen uit elkaar gaan na de komst van kinderen.

En ergens snap ik het ook wel, er is gewoon veel te weinig aandacht voor de impact van kinderen op je relatie. Alles verandert en je relatie zal nooit meer hetzelfde zijn als daarvoor. Dit hoeft niet per se goed of slecht te zijn, maar het is wel belangrijk om te beseffen en samen te bespreken hoe je als stel tijd voor elkaar blijft maken.

Veel stellen bereiden zich vooral voor op de praktische kant van het ouderschap, zoals de verzorging, opvoeding en rolverdeling, waardoor ze elkaar makkelijk uit het oog kunnen verliezen.

Tijd maken voor elkaar en elkaar waarderen is ineens niet meer zo vanzelfsprekend in periodes van slapeloze nachten of driftbuien.

Daarom ben ik zó ontzettend blij dat we tijdens onze verjaardagsweek ook een online relatiecursus mogen weggeven, die is ontwikkeld door de getalenteerde Bregje Jonkhart.

Niet één, maar zelfs drie stellen krijgen de kans om deze relatiecursus te winnen. De cursus bestaat uit 10 modules met video’s, audio’s en praktische opdrachten, waarmee ouders alle kennis en tools ontvangen om de verbinding en intimiteit terug te brengen in hun relatie. Zo waardevol.

Als je jezelf of een ander deze cursus gunt, doe dan zeker mee of spread the word!

De relatiecursus bemachtigen via deze winactie?

Natuurlijk mag jij ook, als bezoeker van deze site, meedoen met deze leuke winactie. Zorg ervoor dat je je dan nog deze week aanmeldt!

De winactie is inmiddels verlopen...

Ouders.nl

In 2020 vroeg de uitgever van Ouders.nl of ik als relatie-expert voor hen wilde gaan schrijven.

Aangezien het mijn missie is om relatiekennis te verspreiden en zo veel mogelijk mensen te helpen aan een fijne relatie, was mijn antwoord op die vraag natuurlijk ´Ja!´

Vanaf 2021 verschijnt er dus iedere maand een artikel van mij op Ouders.nl. Een artikel waarin ik relatiekennis deel, relatieproblemen bespreek en relatietips geef.

winactie ouders jarig