De liefde in een podcast

Hou jij meer van luisteren dan van lezen?
Luister dan eens of deze podcasts iets voor je zijn.

Fre op vrijdag

Relaties. Ben jij er goed in?

Ik geloof niet dat ik er zelf een held in ben, maar waar ik wel goed in ben is het denken over relaties, en vooral over leuke relaties. Want wat is nou het geheim van een echt leuke, liefdevolle relatie?

Vroeger dacht ik dat je eerst zelf heel erg sterk in je schoenen moest staan, en volledig ‘van jezelf moest houden’ om een goede relatie aan te kunnen gaan. Maar ja. Wanneer ben je nou ‘af’?

De revolutionaire relatietherapie EFT (Emotionally Focussed Therapy), helpt al jaren met ongelooflijk veel succes zwoegende en zwetende partners op weg naar het hebben van een blije relatie. Juist in deze therapie is je eigen kwetsbaarheid de inzet.

Wat is het geheim van dit succes? En kan ik er ook wat aan hebben, zodat ik me alvast goed kan voorbereiden op die geweldige, heerlijke, fantaaastische relatie die ik straks ga krijgen?

In deze aflevering van Fre op Vrijdag laten we ons opvoeden door de geweldige relatie expert Bregje Jonkhart van Jonkhart & Ziel.

Buckle up, want we krijgen die leuke relatie natuurlijk niet voor niets...

Beluister deze podcast op Spotify

luisteren naar liefde podcast

Digital Waves

Hoe zal kunstmatige intelligentie de toekomst van dating veranderen?

In de nieuwe podcast aflevering van Digital Waves gaat Marcel Bamberg het (digitale) gesprek aan. Rondom de virtuele tafel zitten Daan Alkemade (Co-founder Breeze) en ♥ 🔅Bregje Jonkhart🔅♥ (Relatietherapeut & Spreker) en bespreken ze verschillende stellingen rondom dating en de invloed van algoritmen en artificial intelligence.

🎧 Check de aflevering op een van onze kanalen:

Spotify 
Apple Podcast ⠀ ⠀
Soundcloud ⠀ ⠀
Google Podcast