De liefde in een podcast

Hou jij meer van luisteren dan van lezenLuister dan eens of deze podcasts iets voor je zijn. 🎧🎧🎧

In podcast gesprek met @Mannenbrein

🎧 Negatieve patronen in het brein en voorbeelden van veilige hechting 

Herken jij veilige hechting? In de afgelopen afleveringen hebben we het vaker gehad over 'veilige hechting'. Maar wat is dat nou en hoe herkennen we dit? In deze aflevering verwelkom ik Bregje (Relatietherapeut) zij vertelt ons meer over reageren vanuit emotie in het brein, het creëren van negatieve patronen en het herkennen van een veilige hechting. Leg je mentale notitieblok klaar en ontdek hoe jij jouw liefdesleven transformeert!

 

🎧 Check de aflevering op een van deze kanalen, of bekijk de video hiernaast op Youtube.

Papamoethetdoen

🎧 S2 Aflevering 2 - Keep the spark alive ✨

Tim en Maarten geven toe dat ze de impact van kinderen op hun relaties schromelijk hebben onderschat. Gelukkig komt de Hulplijn to the rescue in de vorm van relatietherapeut @eenfijnerelatie, met tips voor een fijne relatie zelfs mét kinderen. Overigens zegt @jimbakkum (papa van drie) dat het allemaal wel weer goedkomt, dus dan is het zo. In de Tweak van de Week plakken we Paw Patrol stickers op de broccoli in de supermarkt en doen daarbij een oproepje aan onze luisteraars die ook maar iets om kinderen menen te geven.

 

Beluister deze aflevering op Spotify

Fre op vrijdag

Relaties. Ben jij er goed in?

Ik geloof niet dat ik er zelf een held in ben, maar waar ik wel goed in ben is het denken over relaties, en vooral over leuke relaties. Want wat is nou het geheim van een echt leuke, liefdevolle relatie?

Vroeger dacht ik dat je eerst zelf heel erg sterk in je schoenen moest staan, en volledig ‘van jezelf moest houden’ om een goede relatie aan te kunnen gaan. Maar ja. Wanneer ben je nou ‘af’?

De revolutionaire relatietherapie EFT (Emotionally Focussed Therapy), helpt al jaren met ongelooflijk veel succes zwoegende en zwetende partners op weg naar het hebben van een blije relatie. Juist in deze therapie is je eigen kwetsbaarheid de inzet.

Wat is het geheim van dit succes? En kan ik er ook wat aan hebben, zodat ik me alvast goed kan voorbereiden op die geweldige, heerlijke, fantaaastische relatie die ik straks ga krijgen?

In deze aflevering van Fre op Vrijdag laten we ons opvoeden door de geweldige relatie expert Bregje Jonkhart van Jonkhart & Ziel.

Buckle up, want we krijgen die leuke relatie natuurlijk niet voor niets...

Beluister deze podcast op Spotify

luisteren naar liefde podcast

Digital Waves

Hoe zal kunstmatige intelligentie de toekomst van dating veranderen?

In de nieuwe podcast aflevering van Digital Waves gaat Marcel Bamberg het (digitale) gesprek aan. Rondom de virtuele tafel zitten Daan Alkemade (Co-founder Breeze) en ♥ 🔅Bregje Jonkhart🔅♥ (Relatietherapeut & Spreker) en bespreken ze verschillende stellingen rondom dating en de invloed van algoritmen en artificial intelligence.

🎧 Check de aflevering op een van onze kanalen:

Spotify 
Apple Podcast ⠀ ⠀
Soundcloud ⠀ ⠀
Google Podcast