een fijne relatie cursus

Krijg binnen      10 weken jouw fijne relatie terug

Ontdek in de online cursus 'Een fijne relatie, (zelfs met kinderen!)' hoe jullie weer oog voor elkaar krijgen en de onnodige irritaties los kunnen laten.

een fijne relatie cursus

Krijg binnen 10 weken jouw fijne relatie terug

Ontdek in de online cursus

'Een fijne relatie,

(zelfs met kinderen!)'

hoe jullie weer oog voor elkaar krijgen en de onnodige irritaties los kunnen laten.

Volledig online

Je hoeft de deur niet uit om deze relatiecursus te volgen. Het is volledig online. En hierdoor kan het ook nog eens in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo!

Laagdrempelig aan de slag

Vind je het spannend om aan jouw relatie te gaan werken? Met deze cursus kun je laagdrempelig aan de slag met jouw relatie, zonder dat je dit met anderen hoeft te delen.

Niet tevreden? Geld terug!

Het doel van deze online cursus is dat je meer liefde gaat ervaren. Er zit veel toewijding, kennis en ervaring in deze cursus. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug.

Ben je klaar met de voortdurende irritaties en verwijten?

Verlang je wel eens terug naar vroeger?

Toen de relatie met jouw partner nog fijn en zorgeloos was?

En jullie hopeloos verliefd waren?

Je hebt het al gemerkt... een relatie verandert door de jaren heen. Al helemaal zodra er kinderen geboren worden. De meeste stellen ervaren dat ze in een negatieve spiraal terecht komen. Misschien is dit herkenbaar voor je...

Je bent heus wel blij met je partner, maar je mist de verbinding. Het plezier is er een beetje af en door alle irritaties en vermoeidheid heb je - logischerwijs - ook minder zín om tijd te besteden aan de leuke dingen. Wellicht heb je het gevoel alsof je op eieren moet lopen. Het is immers toch nooit goed genoeg.

Het begint allemaal met hier en daar wat irritaties. 'Heeft X nou weer de sokken niet in de wasmand gegooid?!' of 'Kan X niet ook een keer een steentje bijdragen in het huishouden? Ik moet ook alles alleen doen!'  Gesprekken vol onbegrip volgen. Met alle gevolgen van dien.

Jullie begrijpen elkaar vaak niet, het lijkt soms wel alsof jullie verschillende talen spreken. Je bent allebei moe door de korte en gebroken nachten en je wilt geen ruzie maken waar de kids bij zijn, maar het gebeurt wel.  Vooral rondom etenstijd zijn er irritaties en verwijten.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de intimiteit. Jullie vrijen niet meer zoals vroeger.

Het is hartstikke lastig om op deze manier de verbinding met elkaar te blijven voelen. Terwijl je die juist zo hard nodig hebt in een fijne relatie.

kind op schouder

Hoe fijn zou het zijn als jullie...

De verbinding met elkaar weer terug krijgen

Weer normaal met elkaar kunnen praten, zonder steeds dezelfde verwijten

Niet meer onnodig ruzie maken

Weer een fijne sfeer ervaren in huis

Meer op 1 lijn zitten qua opvoeding van de kids

Weer tijd voor intimiteit en voor elkaar krijgen

Het simpelweg gewoon weer leuk hebben samen!

En ze leefden nog lang en gelukkig...

Is het je wel eens opgevallen dat romantische films altijd eindigen wanneer de twee geliefden elkaar gevonden hebben? Dat je niet ziet hoe hun relatie zich ontwikkelt in de loop van de tijd? Hoe de relatie veranderde toen er kinderen kwamen? Hoe doen ze dat eigenlijk? Dat lang en gelukkig leven?

Belangrijke zaken in je leven krijgen een onderhoudsbeurt. Je auto een APK-tje, je huis een schilderbeurt, je gaat naar de sportschool om fit te blijven…

Je relatie één van de belangrijkste dingen in je leven. Maar je leert maar weinig over het aangaan van relaties, over hoe ze op te bouwen en te onderhouden.

Als ik nieuwe cliënten spreek hoor ik vaak: waarom leren we dát niet op school? En inderdaad, waarom leren we dat niet op school? Een beetje meer kennis zou mensen zoveel helpen!

Is het niet merkwaardig dat iets - dat zo belangrijk voor ons is - zo weinig aandacht krijgt?

In deze unieke online relatiecursus leer je hoe relaties werken en welke invloed jullie relatie en opvoeding heeft op het latere liefdesgeluk van jullie kinderen. Je gaat begrijpen wat er tussen jullie gebeurt zodat je juist in deze uitdagende fase van je leven je relatie fijn kan houden.

Op naar een lang en gelukkig leven!

online cursus relatie

Modules incl. opdrachten

In de online leeromgeving krijg je toegang tot 10 module's. Deze bestaan uit video's, audio's, relatietestjes en praktische opdrachten.

Dé oplossing voor conflicten

Bij aanschaf van de relatiecursus krijg je toegang tot de interactiecirkel (een EFT-schema), waarmee je conflicten eenvoudig kan analyseren. Begrijpen is de sleutel voor de oplossing. 😉

Toegang tot besloten community

Als cursist mag je aansluiten bij de besloten Facebookgroep. In deze groep kun je contact leggen met de andere deelnemers en worden er FAQ's behandeld. Je kan dus ook hier je vragen stellen. 

Optioneel: 1-op-1 coaching

In de basis bestaat het programma uit de online modules. Maar mocht je er behoefte aan hebben, kun je de online cursus uitbreiden met 1-op-1 coaching: je krijgt dan coaching via de mail én privé sessies; live of online.

Dit is waar we het over gaan hebben

Na de aanschaf van de online cursus staan er meteen 10 modules voor je klaar. In deze modules krijg je handvatten om jouw fijne relatie terug te krijgen.

Elke module bestaat uit een werkboekje met opdrachten en een aantal video’s/audio’s, die je op elk gewenst moment kunt bekijken en beluisteren. Je kunt het programma volgen in het tempo dat jij wilt.

Dit zijn de modules:

Module 1

Liefde

Wat is liefde?

Een lesje liefdesgeschiedenis.  In deze module leer je in welke fase jullie relatie zit en leer je over de sacred space.

Module 2

Hechting

Een fijne relatie is gebaseerd op een veilige verbinding. Waarom is die zo  belangrijk? In deze module leer je over de verschillende hechtingsstijlen en weet je hoe die van invloed is op jullie relatie én op jou als ouder.

Module 3

De chimpansee en de schildpad

Welke relatiedans dansen jullie? In deze module leer je met welk gedrag jij jezelf probeert te beschermen op het moment dat het niet goed voelt met je partner.

Module 4

Ons brein

Waarom lopen discussies soms zo uit de hand? En lijkt het soms wel alsof we een andere taal spreken? In deze module leer je over de werking van het brein in relaties en wat je kunt doen als je brein 'flipt'.

Module 5

Emoties

Hoe gaan jullie om met emoties in jullie relatie? En met die van de kinderen? In deze module leer je het belang van het (h)erkennen van emoties en weet je hoe jij met emoties om gaat.

Module 6

Sacred space

Leer praten onder de waterlijn. In deze module leer je de belangrijkste tool voor je relatie. Je leert de verbinding herstellen en de plek waar jullie kinderen opgroeien liefdevol en veilig houden.

Module 7

Sorry

Hoe kan je de verbinding herstellen als je elkaar pijn hebt gedaan? In deze module leer je het belang van goed sorry kunnen zeggen en weet je hoe je kwetsuren kunt erkennen en repareren. En hoe je kunt vergeven.

Module 8

Intimi-tijd

In veel relaties wordt na verloop van tijd de intimiteit minder. Waarom is dat zo en wat doe je eraan? In deze module leer je hoe ‘De Groten’ in relatieland hierover denken en krijg je tools welke de intimiteit bevorderen.

Module 9

Onze seks

Waarom wordt de seks in een langere relatie vaak wat minder? In deze module leer je wat jullie beiden prettig vinden en wat juist niet. En wat er voor nodig is om jullie seks tot een nieuw hoogtepunt te brengen.

Module 10

Liefde levend houden

Je hebt nu alle tools die je nodig hebt om je relatie fijn te houden. Nu gaat het er natuurlijk om deze tools ook in de toekomst te blijven gebruiken. In deze module kijk je terug én vooruit.

Psst... Wil je alvast een sneakpreview bekijken?

Ben je nieuwsgierig maar weet je nog niet helemaal zeker of deze online cursus iets voor jou is?

Bekijk alvast deze spoiler om te zien wat je kan verwachten!

Over Bregje

Mijn naam is Bregje Jonkhart, relatietherapeut en orthopedagoog.

Mijn ouders scheidden toen ik bijna 3 was. Ze deden dat in goede verbinding met elkaar.

Om mij heen scheidden meer ouders. Vaak met veel ruzie. Ik vroeg me af waarom het sommige mensen wel en andere niet lukt om in verbinding te zijn.

Ik besloot dat ik daar later mijn werk van wilde maken: mensen helpen de verbinding te behouden of te herstellen. Dat is gelukt; inmiddels heb ik een goedlopende praktijk voor relatietherapie in Amsterdam.

Ik geloof dat iedere relatie gebaat is bij een beetje relatiekennis. Ook júist relaties die (nog) fijn zijn!

De fase met jonge kinderen is een uitdaging en juist dan is het zo superbelangrijk in verbinding te zijn met elkaar.

Jullie zijn het relatievoorbeeld voor jullie kinderen. En in de sfeer van jullie relatie groeien jullie kinderen op. Dat heeft veel invloed op wie zij later als volwassenen zullen zijn.

Voor wie is deze cursus?

Deze relatiecursus is speciaal gemaakt voor stellen met jonge kinderen die steeds minder connectie met elkaar voelen. En steeds vaker wrijving ervaren.

Niet alle stellen stappen gemakkelijk naar een coach of therapeut als het gaat om hun relatie. Ze vinden het niet nodig, want 'Zó erg is het nou ook weer niet bij ons.' Ze willen of durven niet. Of de één wil wel maar de ander niet.

Of het is simpelweg te duur, want relatietherapie kost en behoorlijke smak geld. En kinderen ook. 🙂

Toch kan je relatie juist deze fase wel wat extra aandacht gebruiken. Met die reden heb ik deze online cursus ontwikkeld. Het is goedkoper, je hoeft de deur niet uit én het kan in je eigen tijd.

Is deze cursus dan alleen voor stellen met jonge kinderen?
Nee hoor! De basis van de cursus gaat over hoe relaties werken en hoe je jouw relatie kan verbeteren. Maar een deel van de cursus focust zich op extra kennis over je relatie én kinderen.

een fijne relatie zelfs met kinderen

Wat ga je bereiken?

De naam van de cursus zegt het al: een fijne relatie.

 

In 10 modules geef ik jouw al mijn kennis en tools om een fijne relatie terug te krijgen. Alles met als doel: verbinding ervaren, plezier hebben in de relatie en een fijne thuissfeer behouden.

 

In de online cursus combineer ik mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut met de inzichten uit de meest vooraanstaande methodieken op gebied van relatie therapie, zoals: EFT (Sue Johnson: van het bekende boek Houd me vast)Imago therapie (Harville Hendrix), Gottman institute (John Gottman), Brene Brown, Esther Perel en anderen.

Na het volgen van de online cursus

Weet je:

 • Dat het menselijk is om in patronen te belanden en de verbinding te verliezen binnen een relatie.
 • Hoe ons mensenbrein werkt en hoe je ervaringen in je gezin van herkomst van invloed zijn op jouw relatie nu.
 • Hoe je jullie relatiepatronen kunt veranderen.
 • Hoe vroegere ervaringen van invloed zijn op hoe je nu je kinderen opvoedt.
 • Op welke manier jij je liefde uit en sorry zegt.
 • Hoe je elkaars (liefdes)taal kan leren spreken en kan je elkaar écht verstaan.
 • Hoe kennis van je brein en 'lichaamstaal' kan helpen in de slaapkamer.
 • Hoe je je eigen taal beter laat aansluiten op die van je kinderen.
 • Allerlei concrete tools om irritaties te verminderen en de verbinding en intimiteit terug te brengen in jullie relatie.
 • Manieren om ook na het afronden van dit programma in verbinding te blijven.

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?

Wil jij ook jouw fijne relatie terug?

Doe dan nu mee aan de online cursus 'Een fijne relatie, zelfs met kinderen'. 

Pakket Basis

€197,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep (t.w.v. €100,-)

Pakket Uitgebreid

€497,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep (t.w.v.€100,-)
 • 2x coaching per mail (t.w.v. €100,-)
 • 2x online coaching van 1 uur (t.w.v €250,-)
 • kennismakingsgesprek (t.w.v €50,-)

Pakket Compleet

€997,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren
 • Toegang tot de besloten Facebookgroep (t.w.v.€100,-)
 • 2x coaching per mail (t.w.v. €100,-)
 • 5x online coaching van 1 uur (t.w.v €625,-)
 • kennismakingsgesprek (t.w.v. €50,-)

Niet tevreden? Geld terug!

Ik wil een fijne relatie, maar...