online bootcamp triggers jpg klein

In 2 avonden...

... leer je omgaan met de triggers in je relatie. Op naar een relatie met minder ruzie en onbegrip en meer liefde en verbinding door betere communicatie.

online bootcamp triggers jpg klein

In 2 avonden...

... leer je omgaan met de triggers in je relatie. Op naar een relatie met minder ruzie en onbegrip en meer liefde en verbinding door betere communicatie.

Volledig online

Je hoeft de deur niet uit om deze bootcamp te volgen. Het is volledig online. En hierdoor kan het ook nog eens in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo!

Laagdrempelig aan de slag

Vind je het spannend om aan jouw relatie te gaan werken? Met deze korte relatiecursus kun je laagdrempelig aan de slag met jouw relatie, zonder dat je dit met anderen hoeft te delen.

Snel en effectief

Het voordeel van deze bootcamp is dat je er geen weken mee bezig bent. Je hoeft slechts 2 avonden te blokken in je agenda, en je leert alles over triggers in je relatie.

bootcamp triggers in je relatie

Modules incl. opdrachten

In de online leeromgeving krijg je toegang tot 3 video's en een werkboekje met opdrachten. 

Dé oplossing voor conflicten

Stap voor stap wordt uitgelegd wat triggers in je relatie zijn en hoe je er anders mee om kunt gaan. 

Optioneel: 1-op-1 coaching

Je kunt de bootcamp uitbreiden met 1-op-1 coaching: je krijgt dan coaching via de mail én privé sessies; live of online.

Twijfel je of het iets voor jou is? Schrijf je hier in en ontvang de gratis kennismakingsvideo!

Hoe kan ik omgaan met de triggers in mijn relatie?

Dit is waarom je deze bootcamp wílt doen!

Play Video

Dit is waar we het over gaan hebben

Na de aanschaf van de bootcamp krijg je direct toegang tot de online leeromgeving.  Daar staan video's en een werkboekje met opdrachten voor je klaar. 

Dit zijn de onderwerpen:

Wat zijn triggers en hoe herken je ze?

Waar komen ze vandaan?

Wat gebeurt er dan?

Wat is het effect van triggers in je relatie?

 

Hoe kan je er mee omgaan?

 

Hoe kan je ze voorkomen?

 

Bonus

Voor wie is deze bootcamp omgaan met triggers in je relatie??

Deze  bootcamp is speciaal gemaakt voor stellen die de ruzies en discussies in hun relatie zat zijn. Die willen leren om beter met elkaar te communiceren.

Voor stellen die regelmatig vervallen in discussies over 'wie er gelijk' heeft.

Die in patronen belanden van aanvallen en verdedigen.

Die zich niet gehoord voelen door hun partner.

Die zich hebben teruggetrokken omdat ze geen ruzie meer willen maken.

Eigenlijk is de bootcamp voor álle stellen die wel eens in een ruzie of discussie belanden waarvan ze later niet eens meer weten waar het over ging. Het onderwerp was helemaal niet zo belangrijk maar tóch liepen de emoties hoog op.

Niet iedereen stapt gemakkelijk naar een coach of therapeut als het gaat om hun relatie. Ze vinden het niet nodig, want 'Zó erg is het nou ook weer niet bij ons.' Ze willen of durven niet.

Of de één wil wel maar de ander niet.

Of het is simpelweg te duur, want relatietherapie kost en behoorlijke smak geld.

Of ze hebben geen tijd om langdurig te investeren, want het leven is al zo druk.

Met die reden heb ik deze bootcamp ontwikkeld. Het is goedkoop, je hoeft de deur niet uit én het kan in je eigen tijd.

bootcamp omgaan met triggers in je relatie

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?

review Dirk

 

Bregje is een zeer betrouwbare, enthousiaste en goede coach om je relatie een stap de goede richting in te helpen.

Wij hebben de bootcamp Triggers in je relatie gevolgd. Deze Bootcamp geeft op een laagdrempelige en duidelijke manier inzicht in wat je bij elkaar triggert en geeft je handvaten om hiermee aan de slag te gaan.

Dirk

eelco testimonial online relatiecursus

 

Dankzij jouw aanbod is onze relatie gered. We waren op het moment van kijken al een week in een breuk. Dankzij jouw uitstekende uitleg werken we nu aan onze relatie.

Tot dusver kan ik jou enkel dankbaar zijn.

Eelco

review rania

 

We zijn heel erg blij met de cursus en ik vind hem ook heel helder.

Dit is de 3e 'therapie'. Na de 2e wilde ik niet meer ‘therapieën’ totdat ik iets van fijne relatie tegenkwam op instagram.

Ik geloof dat het ging over de hersens, hoe ze werken. In ieder geval voor mij was het heel duidelijk. Evenzo de cursus die we nu doen. 

Al met al, we zijn fan!

Rania

relatiecursus

 

Top eigenlijk! Prettige vormgeving, leuke filmpjes, prettig als Bregje zelf in beeld is. Fijne persoonlijkheid, stem en omgeving.

Lia

online cursus

 

Onlangs hebben wij de online cursus ‘een fijne relatie’ aangeschaft naar aanleiding van een masterclass van jou. We zijn pas net begonnen, maar erg enthousiast! Dit is echt -nu al- heel helpend en interessant. We hebben heel veel zin om hier mee verder te gaan.

Laura

ervaringen deelnemers esther

 

Ik heb - met mijn partner aan de zijlijn - meegedaan aan de cursus. Ondanks dat mijn partner niet actief meedeed, heeft er een duidelijk shift plaatsgevonden in onze relatie. Vooral de complimenten challenge werkte heel goed bij ons. Ook mijn partner raakte gedurende de cursus steeds meer geïnteresseerd. Een waardevolle investering die ons veel gebracht heeft. Dankjewel Bregje!

Cheyenne

relatiecursus

 

Inmiddels volop bezig met de online cursus. Een verademing tov de online poging die we paar jaar eerder elders zijn gestart (en niet afgemaakt). Niet te droge kost, niet te zwaar, fris en herkenbaar. Kortom tot zover happy. 

Dagelijks vertellen we elkaar wat we gewaardeerd hebben. Aan elkaar en nu ook met de kinderen! Iedere avond voor het slapen gaan van de kinderen liggen we allemaal even in het grote bed. Dan vertellen wij als ouders ieder kind wat we die dag fijn vonden aan ze. Daarna mogen ze één voor één vertellen wat ze bij de ander die dag fijn vonden. De grap is dat ze nu zelf vragen om dit te doen. 'Gaan we weer zeggen wat we fijn vonden papa?'. Superleuk om te doen en de kids genieten ervan.

Bas

review carolien

 

We zijn een paar maanden terug bij jou geweest en ik moet nog vaak aan je denken. Ik wilde je even een review geven. We zijn superblij wat je voor ons hebt betekent. Het gaat nu hartstikke goed en we hebben echt heel veel aan jouw tools. En elke keer als het weer even niet gaat, dan kijken we even terug in jouw mails, hoe was het ook al weer. Dus daar wilde ik je heel erg voor bedanken én dat even teruggeven.

Want ik kan me heel goed voorstellen dat je mensen krijgt die komen met problemen en als het dan weer goed gaat hoor je niks meer. Dus bij deze, heel erg bedankt en we zijn echt heel blij wat je voor ons hebt betekent.

En wie weet mocht het nog een keer nodig zijn of we willen verder bouwen dan komen we zeker weten weer terug bij jou. Fijne dag!

Carolien

review duco

 

Interessante cursus die zeker veel stof tot nadenken geeft.

Ik heb pas op mijn 35 jaar ontdekt dat ik niet goed communiceerde. Waardoor vele noden van mij onbeantwoord bleven. Ik vind het aangenaam om naar te luisteren en steek er veel van op. Wat ik leer pas ik toe.

Duco

review wouter

 

De online coaching sessies die bij de uitgebreide online relatiecursus horen blijken net zo fijn als de zelfstudie modules.


Het is net alsof je echt tegenover Bregje in haar praktijk zit. Ze creëert een veilige en vertrouwde (digitale) omgeving. Hierbij is ze in haar aanpak persoonlijk. Ze is niet dominant aanwezig, maar weet op subtiele wijze de juiste sturing te geven. Dat maakt haar begeleiding van de oefeningen heel prettig. Ze stelt de juiste vragen en heeft echt oog voor wat er speelt. 

Erg blij met de keuze voor deze online cursus. De online coaching sessies zijn een aanrader.

Wouter

ervaringen deelnemers marleen

 

Het is een fijne online cursus. Integer, de juiste onderwerpen en het juiste medium. Voor mij persoonlijk was het een soort bevestiging dat het bij ons best wel goed zit. En dat is fijn. Het is prettig om af en toe even te evalueren en te beseffen dat het goed is.

Marleen

online relatiecursus

 

Wat was het leerzaam om deze online cursus te doen. Het is echt aan te raden om wanneer dan ook eens bewust aan je relatie te werken. Als onderhoud of wanneer het iets minder gaat. Het was leerzaam, grappig, verdiepend, liefdevol en mooi. Absoluut een aanrader voor elk koppel!

Esther

review lisa

 

Complimenten voor de mooie opzet. De cursus is erg goed inhoudelijk.  Zet je aan het denken. Ik vind het prettig en fijn!

Wij hebben in 2019/2020 contact gehad over relatie therapie en je bent altijd in mijn gedachten gebleven om het bij jou te doen.

De online cursus maakt het voor ons, met 3 kleine kinderen heel prettig. Het geeft ons ook 'hoop', dat we we werken aan onze relatie! Bedankt!

 

Lisa

Wil jij ook minder ruzie en onbegrip en meer liefde en verbinding?

Start dan vandaag nog met de bootcamp 'omgaan met triggers in je relatie'.

online bootcamp triggers jpg klein

Voor maar 49,95!

(en je kunt de andere bootcamp er met 50% korting aan toevoegen)

Ik heb interesse, maar...

Twijfel je of het iets voor jou is? Schrijf je hier in en ontvang de gratis kennismakingsvideo!