online relatiecursus een fijne relatie met prijs

In 10 weken jouw fijne relatie terug

Ontdek in de online cursus 'Een fijne relatie, (zelfs met kinderen!)' hoe jullie weer oog voor elkaar krijgen en de onnodige irritaties los kunnen laten.

online relatiecursus een fijne relatie met prijs

In 10 weken jouw fijne relatie terug

Ontdek in de online cursus

'Een fijne relatie,

(zelfs met kinderen!)'

hoe jullie weer oog voor elkaar krijgen en de onnodige irritaties los kunnen laten.

Volledig online

Je hoeft de deur niet uit om deze relatiecursus te volgen. Het is volledig online. En hierdoor kan het ook nog eens in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo!

Laagdrempelig aan de slag

Vind je het spannend om aan jouw relatie te gaan werken? Met deze cursus kun je laagdrempelig aan de slag met jouw relatie, zonder dat je dit met anderen hoeft te delen.

Niet tevreden? Geld terug!

Het doel van deze online cursus is dat je meer liefde gaat ervaren. Er zit veel toewijding, kennis en ervaring in deze cursus. Mocht je toch niet tevreden zijn dan krijg je gewoon je geld terug.

 

 

 

 

online cursus relatie

Modules incl. opdrachten

In de online leeromgeving krijg je toegang tot 10 module's. Deze bestaan uit video's, audio's, relatietestjes en praktische opdrachten.

Dé oplossing voor conflicten

Bij aanschaf van de relatiecursus krijg je toegang tot de interactiecirkel (een EFT-schema), waarmee je conflicten eenvoudig kan analyseren. Begrijpen is de sleutel voor de oplossing. 😉

Optioneel: 1-op-1 coaching

In de basis bestaat het programma uit de online modules. Maar mocht je er behoefte aan hebben, kun je de online cursus uitbreiden met 1-op-1 coaching: je krijgt dan coaching via de mail én privé sessies; live of online.

Dit is waar we het over gaan hebben

Na de aanschaf van de online cursus staan er meteen 10 modules voor je klaar. In deze modules krijg je handvatten om jouw fijne relatie terug te krijgen.

Elke module bestaat uit een werkboekje met opdrachten en een aantal video’s/audio’s, die je op elk gewenst moment kunt bekijken en beluisteren. Je kunt het programma volgen in het tempo dat jij wilt.

Dit zijn de modules:

Module 1

Liefde

Wat is liefde?

Een lesje liefdesgeschiedenis.  In deze module leer je in welke fase jullie relatie zit en leer je over de sacred space.

Module 2

Hechting

Een fijne relatie is gebaseerd op een veilige verbinding. Waarom is die zo  belangrijk? In deze module leer je over de verschillende hechtingsstijlen en weet je hoe die van invloed is op jullie relatie én op jou als ouder.

Module 3

De chimpansee en de schildpad

Welke relatiedans dansen jullie? In deze module leer je met welk gedrag jij jezelf probeert te beschermen op het moment dat het niet goed voelt met je partner.

Module 4

Ons brein

Waarom lopen discussies soms zo uit de hand? En lijkt het soms wel alsof we een andere taal spreken? In deze module leer je over de werking van het brein in relaties en wat je kunt doen als je brein 'flipt'.

Module 5

Emoties

Hoe gaan jullie om met emoties in jullie relatie? En met die van de kinderen? In deze module leer je het belang van het (h)erkennen van emoties en weet je hoe jij met emoties om gaat.

Module 6

Sacred space

Leer praten onder de waterlijn. In deze module leer je de belangrijkste tool voor je relatie. Je leert de verbinding herstellen en de plek waar jullie kinderen opgroeien liefdevol en veilig houden.

Module 7

Sorry

Hoe kan je de verbinding herstellen als je elkaar pijn hebt gedaan? In deze module leer je het belang van goed sorry kunnen zeggen en weet je hoe je kwetsuren kunt erkennen en repareren. En hoe je kunt vergeven.

Module 8

Intimi-tijd

In veel relaties wordt na verloop van tijd de intimiteit minder. Waarom is dat zo en wat doe je eraan? In deze module leer je hoe ‘De Groten’ in relatieland hierover denken en krijg je tools welke de intimiteit bevorderen.

Module 9

Onze seks

Waarom wordt de seks in een langere relatie vaak wat minder? In deze module leer je wat jullie beiden prettig vinden en wat juist niet. En wat er voor nodig is om jullie seks tot een nieuw hoogtepunt te brengen.

Module 10

Liefde levend houden

Je hebt nu alle tools die je nodig hebt om je relatie fijn te houden. Nu gaat het er natuurlijk om deze tools ook in de toekomst te blijven gebruiken. In deze module kijk je terug én vooruit.

Voor wie is deze cursus?

Deze relatiecursus is speciaal gemaakt voor stellen met jonge kinderen die steeds minder connectie met elkaar voelen. En steeds vaker wrijving ervaren.

Niet alle stellen stappen gemakkelijk naar een coach of therapeut als het gaat om hun relatie. Ze vinden het niet nodig, want 'Zó erg is het nou ook weer niet bij ons.' Ze willen of durven niet. Of de één wil wel maar de ander niet.

Of het is simpelweg te duur, want relatietherapie kost en behoorlijke smak geld. En kinderen ook. 🙂

Toch kan je relatie juist deze fase wel wat extra aandacht gebruiken. Met die reden heb ik deze online cursus ontwikkeld. Het is goedkoper, je hoeft de deur niet uit én het kan in je eigen tijd.

Is deze cursus dan alleen voor stellen met jonge kinderen?
Nee hoor! De basis van de cursus gaat over hoe relaties werken en hoe je jouw relatie kan verbeteren. Aan het eind van iedere module zit een opdracht over hoe jullie relatie van invloed is op jullie kinderen (en andersom). Als je geen kinderen hebt kan je die opdracht gewoon overslaan. Of bewaren voor later 😁.

relatiecursus online stel met kinderen op rug

Wat ga je bereiken?

De naam van de cursus zegt het al: een fijne relatie.

 

In 10 modules geef ik jouw al mijn kennis en tools om een fijne relatie terug te krijgen. Alles met als doel: verbinding ervaren, plezier hebben in de relatie en een fijne thuissfeer behouden.

 

In de online cursus combineer ik mijn jarenlange ervaring als relatietherapeut met de inzichten uit de meest vooraanstaande methodieken op gebied van relatie therapie, zoals: EFT (Sue Johnson: van het bekende boek Houd me vast)Imago therapie (Harville Hendrix), Gottman institute (John Gottman), Brene Brown, Esther Perel en anderen.

Na het volgen van de online cursus

Weet je:

 • Dat het menselijk is om in patronen te belanden en de verbinding te verliezen binnen een relatie.
 • Hoe ons mensenbrein werkt en hoe je ervaringen in je gezin van herkomst van invloed zijn op jouw relatie nu.
 • Hoe je jullie relatiepatronen kunt veranderen.
 • Hoe vroegere ervaringen van invloed zijn op hoe je nu je kinderen opvoedt.
 • Op welke manier jij je liefde uit en sorry zegt.
 • Hoe je elkaars (liefdes)taal kan leren spreken en kan je elkaar écht verstaan.
 • Hoe kennis van je brein en 'lichaamstaal' kan helpen in de slaapkamer.
 • Hoe je je eigen taal beter laat aansluiten op die van je kinderen.
 • Allerlei concrete tools om irritaties te verminderen en de verbinding en intimiteit terug te brengen in jullie relatie.
 • Manieren om ook na het afronden van dit programma in verbinding te blijven.

Nieuwsgierig naar ervaringen van anderen?

review Ton

 

Het voelt alsof ik een totaal nieuwe wereld heb ontdekt. Naast de boeken van Eckhart Tolle, Brene Brown... die ik de afgelopen periode heb gelezen steekt jouw cursus er met kop en schouders bovenuit. 

Je duidt op een makkelijke en toegankelijke manier wat er allemaal gaande is, zonder oordelen.

Ik vind het fantastisch deze inzichten als een spons op te nemen. Uit de grond van mijn hart wil ik je bedanken. 

Waarschijnlijk voelt het voor jou niet zo aan maar jouw cursus maakt een wereld van verschil voor mij. En naast mij allicht nog veel andere mensen. 

Ton

relatiecursus

 

Inmiddels volop bezig met de online cursus. Een verademing tov de online poging die we paar jaar eerder elders zijn gestart (en niet afgemaakt). Niet te droge kost, niet te zwaar, fris en herkenbaar. Kortom tot zover happy. 

Dagelijks vertellen we elkaar wat we gewaardeerd hebben. Aan elkaar en nu ook met de kinderen! Iedere avond voor het slapen gaan van de kinderen liggen we allemaal even in het grote bed. Dan vertellen wij als ouders ieder kind wat we die dag fijn vonden aan ze. Daarna mogen ze één voor één vertellen wat ze bij de ander die dag fijn vonden. De grap is dat ze nu zelf vragen om dit te doen. 'Gaan we weer zeggen wat we fijn vonden papa?'. Superleuk om te doen en de kids genieten ervan.

Bas

online cursus

 

Onlangs hebben wij de online cursus ‘een fijne relatie’ aangeschaft naar aanleiding van een masterclass van jou. We zijn pas net begonnen, maar erg enthousiast! Dit is echt -nu al- heel helpend en interessant. We hebben heel veel zin om hier mee verder te gaan.

Laura

ervaringen deelnemers esther

 

Ik heb - met mijn partner aan de zijlijn - meegedaan aan de cursus. Ondanks dat mijn partner niet actief meedeed, heeft er een duidelijk shift plaatsgevonden in onze relatie. Vooral de complimenten challenge werkte heel goed bij ons. Ook mijn partner raakte gedurende de cursus steeds meer geïnteresseerd. Een waardevolle investering die ons veel gebracht heeft. Dankjewel Bregje!

Cheyenne

review wouter

 

De online coaching sessies die bij de uitgebreide online relatiecursus horen blijken net zo fijn als de zelfstudie modules.


Het is net alsof je echt tegenover Bregje in haar praktijk zit. Ze creëert een veilige en vertrouwde (digitale) omgeving. Hierbij is ze in haar aanpak persoonlijk. Ze is niet dominant aanwezig, maar weet op subtiele wijze de juiste sturing te geven. Dat maakt haar begeleiding van de oefeningen heel prettig. Ze stelt de juiste vragen en heeft echt oog voor wat er speelt. 

Erg blij met de keuze voor deze online cursus. De online coaching sessies zijn een aanrader.

Wouter

review lisa

 

Complimenten voor de mooie opzet. De cursus is erg goed inhoudelijk.  Zet je aan het denken. Ik vind het prettig en fijn!

Wij hebben in 2019/2020 contact gehad over relatie therapie en je bent altijd in mijn gedachten gebleven om het bij jou te doen.

De online cursus maakt het voor ons, met 3 kleine kinderen heel prettig. Het geeft ons ook 'hoop', dat we we werken aan onze relatie! Bedankt!

Lisa

ervaringen deelnemers marleen

 

Het is een fijne online cursus. Integer, de juiste onderwerpen en het juiste medium. Voor mij persoonlijk was het een soort bevestiging dat het bij ons best wel goed zit. En dat is fijn. Het is prettig om af en toe even te evalueren en te beseffen dat het goed is.

Marleen

eelco testimonial online relatiecursus

 

Dankzij jouw aanbod is onze relatie gered. We waren op het moment van kijken al een week in een breuk. Dankzij jouw uitstekende uitleg werken we nu aan onze relatie.

Tot dusver kan ik jou enkel dankbaar zijn.

Eelco

review duco

 

Interessante cursus die zeker veel stof tot nadenken geeft.

Ik heb pas op mijn 35 jaar ontdekt dat ik niet goed communiceerde. Waardoor vele noden van mij onbeantwoord bleven. Ik vind het aangenaam om naar te luisteren en steek er veel van op. Wat ik leer pas ik toe.

Duco

relatiecursus

 

Top eigenlijk! Prettige vormgeving, leuke filmpjes, prettig als Bregje zelf in beeld is. Fijne persoonlijkheid, stem en omgeving.

Lia

online relatiecursus

 

Wat was het leerzaam om deze online cursus te doen. Het is echt aan te raden om wanneer dan ook eens bewust aan je relatie te werken. Als onderhoud of wanneer het iets minder gaat. Het was leerzaam, grappig, verdiepend, liefdevol en mooi. Absoluut een aanrader voor elk koppel!

Esther

review rania

 

We zijn heel erg blij met de cursus en ik vind hem ook heel helder.

Dit is de 3e 'therapie'. Na de 2e wilde ik niet meer ‘therapieën’ totdat ik iets van fijne relatie tegenkwam op instagram.

Ik geloof dat het ging over de hersens, hoe ze werken. In ieder geval voor mij was het heel duidelijk. Evenzo de cursus die we nu doen. 

Al met al, we zijn fan!

Rania

review carolien

 

We zijn een paar maanden terug bij jou geweest en ik moet nog vaak aan je denken. Ik wilde je even een review geven. We zijn superblij wat je voor ons hebt betekent. Het gaat nu hartstikke goed en we hebben echt heel veel aan jouw tools. En elke keer als het weer even niet gaat, dan kijken we even terug in jouw mails, hoe was het ook al weer. Dus daar wilde ik je heel erg voor bedanken én dat even teruggeven.

Want ik kan me heel goed voorstellen dat je mensen krijgt die komen met problemen en als het dan weer goed gaat hoor je niks meer.

Dus bij deze, heel erg bedankt en we zijn echt heel blij wat je voor ons hebt betekent. En wie weet mocht het nog een keer nodig zijn of we willen verder bouwen dan komen we zeker weten weer terug bij jou. Fijne dag!

Carolien

Wil jij ook jouw fijne relatie terug?

Doe dan nu mee aan de online cursus 'Een fijne relatie, (zelfs met kinderen!)'. 

Pakket Basis

€197,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren

Pakket Uitgebreid

€497,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren
 • kennismakingsgesprek (t.w.v €75,-)
 • 2x coaching per mail (t.w.v. €100,-)
 • 2x online coaching van 1,5 uur (t.w.v €340,-)

Pakket Compleet

€997,- (incl. BTW)
 • Direct toegang tot de 10 modules, 24 video's en 4 audio's
 • 10 Werkboekjes met opdrachten, relatietestjes en aanvullend leermateriaal
 • Interactiecirkel om conflicten te analyseren
 • kennismakingsgesprek (t.w.v. €75,-)
 • 2x coaching per mail (t.w.v. €100,-)
 • 4x online coaching van 1,5 uur (t.w.v €680,-)
 • afsluitend gesprek (t.w.v. €75,-)

Niet tevreden? Geld terug!

Ik wil een fijne relatie, maar...