Podcast over hechting met mannenbrein

In deze podcast ga ik in gesprek met Mathijs Dingjan van Mannenbrein over hechting en de invloed daarvan op je relaties.

Toen hij me vroeg voor deze podcast kende ik hem nog niet. Maar ik merkte in het telefoongesprek meteen dat hij net zo gepassioneerd bezig is met relaties als ik.

En wat is er nou leuker voor iemand die zo graag over relaties praat als ik? Praten met iemand die net zó graag over relaties praat als ik.

Na afloop kreeg ik ontzettend veel positieve reacties van Nederlandse mensen over de hele wereld die me mailden dat ze echt veel hadden geleerd over relaties en hechting.

En nog steeds komen er bijna wekelijks berichten binnen.

Dus wil je iets bijleren over relaties en de invloed van hechting én meer? (want we hebben het over van alles en nog wat...)

Beluister dan deze podcast.

Dit was wat Mannenbrein er zelf over zei:

Herken jij veilige hechting?

In de afgelopen afleveringen hebben we het vaker gehad over 'veilige hechting'. Maar wat is dat nou en hoe herkennen we dit?

In deze aflevering verwelkom ik Bregje (Relatietherapeut) zij vertelt ons meer over reageren vanuit emotie in het brein, het creëren van negatieve patronen en het herkennen van een veilige hechting.

Leg je mentale notitieblok klaar en ontdek hoe jij jouw liefdesleven transformeert!

 

🎧 Check deze aflevering van Mannenbrein op een van deze kanalen, of bekijk de video hiernaast op Youtube.

Wil je meer weten over relaties?

Schrijf je in voor mijn masterclass!